+31 6 53553491

HOME / FAQ

Frequently
asked
Questions

Meest gestelde vragen

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? We hebben een speciale FAQ-sectie om de meest gestelde vragen te beantwoorden. Hier vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze ontruimingsdiensten, tarieven, beschikbaarheid en meer.

Mocht u een specifieke vraag hebben die niet in de FAQ wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de chatknop. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de gewenste informatie. We streven ernaar om u snel en adequaat te helpen, zodat u met vertrouwen kunt beslissen over uw ontruimingsbehoeften.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw ontruimingsproject tot een succes te maken.

Meest gestelde vragen.

Klik op een vraag om het antwoord te zien.

Hoeveel kost een woningontruiming?

Bij C&O hanteren we transparante en eerlijke prijzen voor onze ontruimingsdiensten. De kosten beginnen bij 150 euro en kunnen variƫren afhankelijk van de omvang van de woning of het bedrijfspand. Over het algemeen geldt: hoe groter de ruimte, hoe hoger de kosten.

Voor een gemiddelde eengezinswoning kunt u rekenen op een totaalprijs tussen de 550 en 2000 euro. Woningen met meer dan 3 slaapkamers vallen meestal in een prijsklasse van 750 tot 2500 euro. Het exacte bedrag hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van het pand, de complexiteit van de ontruiming en eventuele extra werkzaamheden.

Houd er rekening mee dat extra werkzaamheden, zoals het verwijderen van vloerbedekking of het afvoeren van afval, kunnen worden aangevraagd en worden doorberekend naar de eindfactuur. We bespreken deze opties graag met u en stellen een offerte op maat op, zodat u een duidelijk beeld heeft van de kosten van uw specifieke ontruimingsproject.

Neem contact met ons op voor een nauwkeurige prijsopgave en een gedetailleerde bespreking van uw ontruimingsbehoeften. We streven ernaar om transparante en redelijke prijzen te bieden, terwijl we hoogwaardige diensten leveren die voldoen aan uw verwachtingen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn ontruimingsproject?

Een offerte kan worden aangevraagd doormiddel van mail of door contact met ons op te nemen doormiddel van de chatbox. Daarnaast kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken.

Welke betalingsmogelijkheden biedt C&O?

Facturen kunnen alleen worden betaald doormiddel van bankoverschrijving.